THE ULTIMATE GUIDE TO پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

The Ultimate Guide To پمپ ضد اسید

Blog Article

برای آنکه پمپ ضد اسید مقاومت لازم در برابر مواد خورنده را داشته باشد معمولاً فاقد سیل مکانیکی است. چرا که قسمت آببندی این نوع پمپ در انتقال مواد شیمیایی بسیار اهمیت دارد و به راحتی دچار آسیب می‌شود.

جهت مشاهده‌ی پمپ های موجود در سایت روی عبارت مشاهده‌ی محصولات کلیک کنید.

موتور: موتور نیروی لازم برای چرخش پروانه را تأمین می‌کند. همچنین می‌تواند الکتریکی یا دیزلی باشد و باید به گونه ‌ای انتخاب شود که بتواند فشار و دمای مورد نیاز برای انتقال مایعات اسیدی را تأمین کند.  

پمپ ضد اسید پمپی است که برای انتقال این نوع مواد شیمیایی طراحی شده است و به نام‌های پمپ پلیمری، پمپ تفلونی و پمپ پلاستیکی نیز شناخته می‌شود .

همچنین در شرایط خاص همچون سایش بسیار زیاد یا خوردگی غیر معمول از پمپ های سرامیکی شیشه ای و لاینینگ با روکش اپوکس های خاص نیز استفاده می شود.

امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید ، پمپ اسیدشور و پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم. 

هر پمپ اسید شامل دو بخش اصلی میشود که قیمت آن با توجه به این دو بخش قابل محاسبه میشود 

برای شافت خارجی نیز از مجموعه‌ای از مگنت‌ها با خاصیت آهنربایی بسیار قوی استفاده می‌کنند که میدان مغناطیسی درون پمپ ایجاد کرده و باعث به حرکت click here در آمدن پروانه‌ها می‌شوند.

این پمپ‌ها برای انتقال مواد شیمیایی مانند اسیدها، آلکالی ها، حلال‌ها و سایر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند. پمپ‌های پلیمری در برخی از کاربردها مانند صنایع شیمیایی، صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع داروسازی و صنایع آب و فاضلاب استفاده می‌شوند.

الکتروپمپ سانتریفیوژ

فیلتر محفظه ای کربن دار

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

این پمپ ها قابلیت تولید در اشکال و اندازه‌های مختلف و پیچیده‌تر را داشته که برای کاربردهای خاص و ویژه استفاده می‌گردد.

Report this page